Posts by N. Vermeiren

    De Chinezen die websites hebben gehackt van Amerikaanse instanties, zouden dat in naam van de Chinese regering hebben gedaan om informatie te krijgen voor Chinese bedrijven die hun economische groei veilig willen stellen (even spieken bij de concurrentie dus). Stond vandaag in de krant!

    Wat je daar gedaan hebt met je achtergrond valt niet echt mooi te slicen, of toch niet voor beginners. Tenzij je natuurlijk wilt dat jouws website heel veel ruimte inneemt. Werk met duidelijke rechthoeken en containers, allemaal netjes naast of onder elkaar. Knip de achtergrond uit en plaats hem in je body background.


    Dus maak een container van je plaatje rechts en het menu, daarin plaats je die twee dingen. Daaronder plaats je een container voor je content, en laat je de teksten goed uitlijnen. Daaronder doe je de footer, ook een container. Van het menu maak je ul li's, alsook van de footer elementen. De blauwe achtergrond in je eerste container onder je menu neem je gewoon mee in de containerachtergrond door een 1px te selecteren over de y-as en de x te verlengen.

    @Fils, dat geeft je inderdaad één nieuwe rij. Om het te automatiseren, doe je beter een ifje met wanneer de restwaarde van het delen door 5 gelijk is aan nul. Als volgt:


    if($count%5 == 0){
    //Dit is het einde van een rij
    }

    Sla je html documenten op als .php, in stukjes: header, footer, ... . Importeer ze met <?php include('header.php'); ?> . Als je daarna je header wilt wijzigen hoef je maar één bestand aan te passen. Aan de bovenste reacties heb je niks

    Hoi,


    Ik zoek een goede, gratis code-editor die de meest gangbare webtalen ondersteunt (html, css, Java(script), php, Jquery), eventueel ruby zou leuk zijn. Maar ik zoek, in tegenstelling tot grote frameworks en programma's als zend of dreamweaver, een lichtgewicht programma, die je snel open en toe kan klappen (een soort kladblok, maar dan met het gewicht van HTML-KIT). Weet niet of dat bestaat en of jullie me kunnen helpen. Alles wat een beetje hier op lijkt is het overwegen waard! Graag had ik ook devolgende functies:


    - automatisch tags sluiten
    - automatisch haakjes sluiten
    - automatisch accolades sluiten
    -verschillende tags en codes in verschillende kleuren
    (- ev. ev. herkenning van woorden bij functies)


    Groeten
    Niels


    EDIT: gratis is geen must

    (San Fransisco) Anonieme hackers hebben deze week binnengedrongen in Twitter, en mogelijk toegang gehad tot gegevens van 250.000 leden en hun wachtwoorden.


    Twitter was op de hoogte van de recente aanvallen op de New York Times en de Wall Street Journal, maar wenste geen uitgebreide details mee te geven over de aanval. Wel zegt Twitter dat hun wachtwoorden waren versleuteld.
    "De aanval was het werk van professionals, en we geloven dat dit geen geïsoleerd incident was", deelde het nog mee. "De hackers zijn extreem gesofisticeerd tewerk gegaan, en waarschijnlijk zijn andere organisaties op een gelijkaardige wijze aangevallen".
    Twitter kon verder niet speculeren over de mogelijke herkomst van de aanval, en weet niet of er een link kan worden gelegd met de hackers uit China.
    Woordvoerder Jim Prosser zegt dat er momenteel geen bewijzen zijn dat er met de wachtwoorden verder iets is gebeurd. Waarschijnlijk doelde hij daarmee op een gelijkaardige hack uit 2010, waarna het voor de Federal Trade Commission aansprakelijk werd gesteld.


    Bron: http://news.yahoo.com/hackers-…ts-002758376--sector.html