Posts by Jerre

  Weet niet hoe actueel of relevant dit nog is maar in Nederland is er zoiets als een branchevereniging waar digitale bureaus zich aan kunnen sluiten. Mogelijk bestaat er ook zoiets in België?


  Je zegt:

  Maar is dit echt heel erg veel maatwerk, of zou dit ook voor een groot deel onder standaard functionaliteit van een willekeurig CMS kunnen vallen? Dit kan het verschil betekenen tussen gebruikmaking van iets wat from scratch gebouwd is of het inbouwen van een design en enkele maatwerkmodules (of zelfs het inzetten van een aantal standaard modules) in, ik noem maar wat, een WordPress site. De gekozen oplossing/aanpak bepaalt sterk het kostenplaatje.
  Ik denk dat je, nog voordat je naar een bureau stapt, een vrij goed beeld moet hebben van wat je wilt. Uiteraard kan een bureau helpen met verdere conceptvorming en/of uitwerking maar het lijkt mij handig als je al een globale koers hebt uitgestippeld. Een bureau kan je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

  Beste,


  Het zal iets zijn in de trent zoals YouTube qua werking maar dan met een totaal ander concept.

  Ik ben me er zeker van bewust dat ik een grote cent moet neertellen voor goede kwaliteit. Dit heb ik er ook zeker voor over.


  Heb al een paar keer met 'onbekende' scripters gewerkt maar daar heb ik mijn buik van vol... Zou ook een volledige admin pannel moeten hebben mits ik zelf niet kan scripten...

  Beste leden,


  Kan er iemand mij zeggen hoe ik het beste op zoek ga naar een bedrijf/particulier waarbij ik een volledige site met alles er op en er aan kan laten maken? Vind via Google zo'n groot aanbod maar zie niet goed waarom ik beter bij dat bedrijf / die persoon zou moeten gaan dan naar de vele andere?


  Iemand hier ervaring mee ?


  Mvg,


  jerreeuh

  Resulution staat op 1366 x 768
  fps: 60
  voor de rest alles op high


  En toch is het beeld echt niet mooi ik heb iets verkeerd staan maar weet niet wat...Echt irritant :s

  Sorry :) ... Windows 10 en ram is 8 GB, 64 bits besturingssysteem


  Neen, directx is niet geïnstalleerd, moet ik dit doen ?

  Beste leden,


  Zojuist heb ik Mafia 3 gekocht. Echter zit ik met de grafische instellingen nog wat te kloten. Kan iemand mij hier de juiste instellingen meegeven voor het beste beeld ?


  Ik heb een NVIDEA GEFORCE GTX 970 en beeldscherm is een BenQ XL2411Z ( digital ). Processors zijn Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50 GHz


  Denk dat ik niet meer info moet geven of wel ? Ben hier een leek in XD


  Alvast bedankt voor de antwoorden!


  Mvg,


  Jerre

  @ Jesse: een beetje zoals in dit voorbeeld alleen hoeven de vlammen enzo niet... Kleuren die ik wil laten gebruiken voor de flyer zijn oranje zwart en grijs. Ik geef onderstaande als voorbeeld omdat je daar ook een goede grote tittel hebt plus een korte kleine uitleg er onder en voor de rest wil ik zo een fotootje of drie met wat extra uitleg. De flyer moet alleen van voor bedrukt worden. Ook wil ik zeker da de prijzenpot die er te winnen valt in het spel in het oog valt... Heb je nog meer info nodig laat het me dan maar weten ;)  Ja het is eigenlijk niet zo speciaal hoor gewoon wat informatieve tekst en een stuk of 2 afbeeldingen. Wist niet dat de prijs voor zo'n flyer zo opliep... Kan ik hem beter zelf proberen te maken via één of ander programmatje :) Bedankt voor de respons !

  Wat de kosten zijn van het drukken enzo weet ik he. Het gaat hier enkel om wat het me gaat kosten om het ontwerp te laten maken ( bijvoorbeeld hier op ict ) ?

  Beste leden,


  Ik had graag een flyer laten ontwerpen voor mijn spel ( A2 formaat met alleen voorkant ). Deze zal ik erna laten afdrukken via vistaprint ( denk dat deze het goedkoopste is).


  Nu had ik graag eens geweten wat me dit zou gaan kosten om dit te laten ontwerpen. Heb hier namelijk echt geen idee van.


  Mvg,


  Jerre

  Beste,


  Ik ben op zoek naar een website waar ik in 1,2,3... mijn 'site' kan oprichten. Ik heb zo iets al gevonden in de
  trend dat ik wil bij http://www.jouwweb.nl/ echter heb je daar geen forum. Ik ben dus op zoek naar iets in die naart maar
  dan met de mogelijkheid tot het toevoegen van een forum en eventueel prikbord. Iemand dat er hier een goede voor weet ?


  Wil er desnoods wel iets voor betalen maar niet meer als xx


  Alvast bedankt !


  Jerre