Posts by Samnr13

    Beste ICT'ers,


    Wie o wie kan mij een goede aanbieding doen om mijn beltegoed zo voordelig mogelijk om te ruilen?


    Ik ben dus op zoek naar iemand voor wie ik zaken telefonisch kan betalen in ruil voor bank/paypal geld. Uiteraard weet ik dat ik niet 100% kan terugkrijgen, maar ik zou toch graag nog iets meer dan 50% terugkrijgen. Het gaat momenteel om zo'n €120.


    Interesse?
    Stuur gerust een PM met uw aanbod.


    Alvast bedankt,
    Sam

    Beste ICT'ers,


    Ik ben op zoek naar mensen die willen helpen met het ontwikkelen van een leuke nieuwe website. De bedoeling is in eerste instantie niet om er iets aan te verdienen (en dat mag dus ook niet de drijfveer zijn), maar in de toekomst is dat zeker mogelijk.


    Dit is het idee dat ik enkele dagen geleden tijdens een lange autorit heb bedacht naar aanleiding van het zien van deze foto de dag ervoor: KLIK.
    Nu is het idee zelf om een website te maken, volledig verbonden met facebook, waar leden onder de vorm van een soort bingo 100 verschillende gekke opdrachten moeten uitvoeren en dat filmen. Wanneer ze een filmpje uploaden kunnen ze dat dan delen op facebook en kunnen hun vrienden het ook liken of disliken. De bedoeling voor de leden is om buiten plezier te maken, zo veel mogelijk opdrachten uit te voeren en uiteindelijk bingo te behalen. Uiteraard komt er nog veel meer bij kijken, maar dit is beknopt het idee zodat jullie min of meer weten waarover het zal gaan.


    Waar zoek ik naar:
    - mensen die graag willen bijleren en in groep werken. En daarnaast ook nog graag wat plezier maken.
    - designers
    - programmeurs
    - hostingspecialist
    - iemand die goed overweg kan met beeldmateriaal
    - iedereen die denkt dat hij/zij ons kan helpen


    Wat als er iets aan verdiend wordt?
    Dan verdelen we de opbrengst naargelang de bijdrage die ieder heeft geleverd. Dit kunnen we indien gewenst ook al op voorhand bespreken om alle ruzies te voorkomen.


    Voorwaarden:
    - Iets bijdragen aan het project
    - Niet uit zijn op winst
    - Kunnen samenwerken met anderen



    Interesse?
    Stuur mij dan asap een mailtje met daarin de volgende informatie:
    - Leeftijd
    - vakgebied
    - ervaring/voorbeelden van eerder werk
    - motivatie
    - al wat je wil vertellen/vragen


    Vermijd a.u.b. reacties die zeggen dat het nog niet uitgewerkt is etc. want dat is het inderdaad nog niet, ook dat wordt in de groep allemaal besproken.


    Alvast bedankt
    Sam

    Fijn dat je je inspiratie van https://playslim.com hebt opgedaan.


    Of heb ik het nou verkeerd?


    We hebben inderdaad ook naar uw site gekeken, zo gaat het bijna altijd als je een nieuwe website maakt. Je kijkt naar verschillende sites die je mooi vind en dan maak je daar zelf iets van. Echter is het niet zo dat we gewoon jouw site hebben gekopieerd, alles is volledig zelf gemaakt.


    Ik hoop dat je het niet erg vind dat mensen uw site mooi vinden. ;)


    Moest je toch nog opmerkingen hebben van zaken die te veel op playslim lijken dan ontvang ik graag een PM en dan komen we er wel uit.


    Mvg
    Sam

    ZMM: uiteraard houden wij daar rekening mee. Zo is het zo dat dat lang niet bij alle providers het geval is.


    Zo kan je met prepaid altijd gebruik maken van de dienst.
    Klanten met een abonnement moeten best eerst navragen bij hun provider of het bellen naar betaalnummers binnen of buiten de bundel valt, indien het binnen de bundel valt worden er eveneens geen extra kosten gerekend. (Bij de meeste providers zit het binnen de bundel.)


    Ook is het zo dat de providers normaal gezien geen extra kosten meer mogen aanrekenen op betaalnummers, dus als je €10 inwisselt gaat er ook maar €10 van je tegoed af en niets meer.


    Mvg
    Sam

    L.Kok: bedankt voor de feedback! Hier hebben we zeker wat aan!


    @Giovanni: dat het inloggen niet van de eerste keer werkt, heb ik ook al gemerkt. Daar wordt dus nog aan gewerkt. Dat van het bellen was bij mij en en de andere testers nog niet gebeurd, daar zullen we dus naar moeten kijken. Zeer bedankt om het te melden!


    Mvg,
    Sam

    Beste ICT'ers,


    Al een hele poos zijn wij bezig geweest aan het ontwikkelen van een nieuwe website waar mensen hun beltegoed kunnen inruilen voor echt geld! En na al die tijd zijn we eindelijk op het punt gekomen dat we kunnen zeggen dat we zo goed als klaar zijn.


    Nu zou ik jullie willen vragen om jullie mening te geven over de website (wat goed is, wat minder goed is). Ook is het altijd handig als jullie wat tips hebben of moesten jullie nog wat bugs tegen komen om die te melden.


    Het gaat om de volgende website: http://www.oppa.nl


    Demo account:
    Email: [email protected]
    Wachtwoord: demo


    Alvast bedankt
    Sam

    Nee dat ga ik uiteraard niet zomaar riskeren, daarom dat ik ook heb gevraagd naar mensen met een account of mensen die een andere service aanraden (zoals pay.nl). Ik antwoordde gewoon op uw zin: "voor een paar cent gaat u toch niet moeilijk doen" ;)

    Bedankt Ferhat,


    Die recensies beloven niet veel goeds, hoewel ik dacht da icepay toch een betrouwbare partij was.. Iemand hier toch nog goede ervaringen of iemand die een service weet waar ze ook hoge uitbetalingen hebben voor mobiele betalingen?


    Mvg,
    Sam

    Bedankt voor de reactie. Maar aangezien wij redelijk veel betalingen verwachten en enkel mobiele betalingen doen, is vooral de prijs belangrijk. Weet u hoeveel procent pay.nl biedt voor bellen uit nederland en belgie?


    Mvg,
    Sam

    Beste Ict'ers,


    Ik ben op zoek naar een goede partij om mobiele betalingen te regelen en momenteel kom ik uit bij icepay. Nu ben ik op zoek naar mensen die een betaald icepay account hebben of er ervaring mee hebben. Graag uw ervaringen delen in dit topic en indien u nog een betaald account hebt zou ik het zeer op prijs stellen moest u mij een pb sturen zodat ik u enkele vragen kan stellen.


    Alvast bedankt,
    Sam

    Ik heb de laatste twee jaar wel twee simpele maffiagames gehad die redelijk draaiden (telkens rond de 100 spelers online). Maar heb ze beiden verkocht. Het is vrij simpel om enkele honderden dagelijks actieve spelers te krijgen maar meer lukt mij niet meer..


    Mvg,
    Sam

    Volgens mij is het zeker nog mogelijk om een goedlopende game te ontwikkelen als hobby, maar dan moet je eerst zorgen dat je spel anders is dan het mainstream maffiaspel. En wanneer je spel echt uniek is, dan pas kan je reclame gaan maken en hopen dat je leden aan mond-op-mond reclame doen.


    Mvg,
    Sam

    Met deze informatie is dat onmogelijk om te zeggen.
    De waarde hangt af van zeer veel factoren, denk aan leeftijd, hoe verkregen, hoe lang geleden verkregen, welke doelgroep,...


    Een mail naar 5000 10-jarige spelers van een spel is uiteraard veel minder waard als een mail naar 5000 dertigers die op zoek zijn naar een voordelige verzekering, snap je wat ik bedoel?


    Als je dus wat meer informatie zou kunnen geven, dan kunnen we je misschien verder helpen. Maar sowieso is 5000 weinig en met de gegevens die we nu krijgen, is het niet meer dan €10 waard.


    Mvg,
    Sam

    Allereerst proficiat aan de kersverse moderatoren! Wel zou ik graag mijn mening willen geven over het "actief" zijn van de moderatoren. Ik ben van mening dat 1 relevante reactie met veel nuttige informatie meer waarde heeft dan 10 reacties die geplaatst worden met als enig doel het tonen dat je "actief" bent. Dat laatste vond ik dat iets te veel het geval was bij enkele proefmoderatoren, hoewel ik zeker en vast begrijp dat ze het goed bedoelen!


    Voor de rest nogmaals proficiat aan de gelukkigen!


    Mvg,
    Sam

    Bedankt voor alle reacties en berichten maar ondertussen heb ik de persoon naar wie ik op zoek was gevonden.


    Dus wat mij betreft mag hier een slotje op.


    PS: ik vind het wel vreemd dat al die proefmoderatoren perse in elk topic willen reageren ook al hebben ze niets toe te voegen (dat was mij in andere topics opgevallen) en ik hoop dat dat nog beter wordt.


    Mvg,
    Sam

    Beste ICT'ers,


    Ik zit al een hele poos met het idee om een eigen webhosting bedrijfje te starten omdat ik redelijk wat leuke ideeën heb voor die branche.
    Alleen kan ik dit niet alleen, een eigen webhosting bedrijf is namelijk heel wat werk en daarenboven ben ik niet zo'n kei in het bouwen van een goede website.


    Dus ben ik op zoek naar iemand die aan de volgende voorwaarden voldoet:
    - capabel om een vlot werkende hosting website te maken
    - voldoende tijd
    - liefst ervaring in het hostingwereldje (geen must).
    - Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die al in het bezit is van een kvk
    - en last but not least moet je gedreven zijn en van dit project een succes willen maken!


    Wat draag ik dan bij aan heel het verhaal?
    - Ik doe het grootste deel van de investering (ook al zijn die niet zo groot binnen mijn plan)
    - Ik weet hoe ik de website wil hebben, dus ik kan met alle ideeën komen. Ook hier is al heel wat werk in gekropen
    - Ik ben bereid om het contact met de klanten te regelen en bovenal ervoor te zorgen dat onze webhosting klanten krijgt.
    - Voor de rest ben ik ook zeer gedreven en kan ik heel wat tijd vrij maken voor dit project


    Bent u geïnteresseerd en voldoet u aan de voorwaarden? Stuur mij dan een PM met de volgende informatie:
    - Naam, leeftijd, woonplaats
    - Ervaring (met webhosting en met websites ontwikkelen/beheren)


    Met Vriendelijke Groeten
    Sam