Posts by banditboy

    Nogmaals stop met mijn topics te verzieken met onwaarheden! De opties zijn niet gedownload want er zijn er zelfs die we helemaal zelf verzonnen hebben en dat is toch wel moeilijk om te downloaden!!!

    Nieuwe reactie samengevoegd met originele reactie op 30.01.12 20:09:39:

    Citaat van mentimjojo

    Nogmaals, deze opties zijn niet gemaakt zijn gewoon gedownload. Het is engels/nederlands door elkaar heen.


    Beste, Ik ben de scripter van maffiahell.com,
    Over dat engels gezever, ik heb de website eerst in het engels gemaakt, want ik dacht, engels , die taal zullen hollanders en meerdere mensen wel kunnen begrijpen, maar toen ik met sam of banditboy de site maakte heb ik getracht alles te vertalen, maar ik ben niet zo goed in nederlands dus heb ik niet alles kunnen vertalen, er is nu een proffesionele vertaler alles aan het vertalen.


    MVG


    Matijs Van der Goten
    Host van maffiahell.com

    Van scripten ken ik eigenlijk niks maar hij heeft alles zelf gescript op een cpanel ofzoiets..

    Nieuwe reactie samengevoegd met originele reactie op 26.01.12 16:34:40:
    Ik ga nu 2dage naar parijs dus stuur een pb als je geinteresseerd bent en ik beantwoord hem als ik terug ben!

    Beste


    Mijn vriend en ik zijn samen een maffia game aan het maken! Ik doe het denkwerk, verzin de opties en teken ze uit en dan maakt hij er scripts van.. Alleen werk ik veel sneller dan hem dus we zoeken een of meerdere helpers die een paar opties kunnen scripten voor ons..
    Je moet zeker goed overweg kunnen met PHP en voor de rest al een klein beetje ervaring hebben..
    Voorlopig hopen wij dat iemand dit gratis wil doen en voor zijn plezier en natuurlijk om ervaring op te doen!


    Laat een reactie achter of stuur een pb.
    Maar liefst heb ik dat je contact opneemt via email/msn
    via { E-mail adres niet toegestaan}


    Site: http://www.maffiahell.com

    Zoals ik al zei is de site nog volop in opbouw, er moeten idd nog veel opties gescript worden maar dat kost tijd! En mijn vriend heeft leren scripten van een engels boek en daarom maakt hij eerst alles in engels en dan vertaal ik het naar het nederlands maar ook dat kost tijd!

    Ja maar ik ga niet meteen beloningen geven vanaf er enige winst is maar eerder in de vorm van bonussen als ik vind dat je heel goed werk levert en de site goed blijft draaien..

    De functie hangt af van de hoeveelheid tijd je bent bereid erin te steken en wat ik vind dat het meest binnen je mogelijkheden past..
    Over de beloningen kan ik je niets beloven je zal het eerst gratis en voor je plezier moeten doen encom ervaring op te doen..

    Beste,


    Ik ben samen met een vriend bezig een crime game te maken zoals de meesten onder jullie..
    Maar wij hebben nog partners (crew) nodig die elke dag redelijk wat tijd in het spel steken om de leden in het okg te houden, te helpen en tevreden te houden!
    Mijn vriend kan goed scripten dus er zal zeker een goede site uit de bus komen en ik kan heel goed websites promoten, zo had ik in de zomer een game gemaakt met mijnmaffia en op minder dan twee maanden had ik 3000leden waarvan elke dag 200 ingelogde;) dus ik denk wel dat de site heel goed zal gaan draaien!
    In het begin kunnen we je niet betalen maar als de site goed begint te draaien en jij goed werk levert dan zullen we je zeker belonen!


    Ben je geinteresseerd reageer dan, stuur pb of je neemt best contact met me op via email: { E-mail adres niet toegestaan}


    site: http://www.maffiahell.com