Posts by k_b

    Ik gaf gisteren avond één keer een kritiek puntje op de eigenaar van CP, meteen werd ik ervoor verbannen, wat blijkt de eigenaar kan niet tegen kritiek en geeft opdracht leden te bannen die het niet eens met hem zijn. Terwijl criminalspoint nog altijd los staat van zijn andere projecten (yourcrime/mijnmaffia), maar dat soort topics worden verwijdert zonder pardon, en dat vind ik niet kunnen!

    Het is hier al verpest -> mening wordt zo weer verbannen,


    Daarom komt er binnenkort een handtekeningen actie, halen we de 25.000 dan breng ik deze naar de regering en hoop ik dat ze deze site verbannen van het net, -> weer mening 4 uur!


    Goed ontopic, vandaag was er iemand voor de trein gesprongen waardoor ik 2 uur later thuis was.

    Haha hoi Extreme ik ben Luc verbannen in hetzelfde topic,


    Nogmaals als je bugs oplost, maak dan je ban systeem fatsoenlijk.

    WE zijn op zoek naar een team als hij af is, ook zoek ik iemand die met classes kan omgaan of iemand die een goede ubb parser kan maken.

    Mee eens scooby,


    Zo ben ik vandaag voor het eerst verbannen in alle versies waar ik was (vanaf v1), sinds de oorspronkelijke eigenaren zijn gestopt en Joshua onze ban specialist is, kun je voor alles verbannen worden.


    Er was ooit een tijd dat je op CP ook je nieuwste projecten kon tonen, maar sinds dat K.Rens geen concurrentie wil voor zijn projecten, worden topics verwijdert, meningen mogen niet gegeven worden. En dit systeem gaat steeds meer achteruit.

    weet ik, maar Luc dat is mijn andere kant is nu ook verbannen, maar aangezien hun ban systeem zo lek als een deur is ben ik er weer even onder andere naam. En de gene die je zoveel verband is joshua

    Reclame maken doe ik niet dan zou ik links geven;)


    K-B staat voor de afkorting Killer_Boy, en deze naam had ik 2 jaar terug hier ook al.

    over het algemeen is het zo dat als ik een nieuwe versie/nieuwe layout uitbreng ik tog alle scripts nog eens naloop, en template parsers kan ik niet egt mee omgaan..

    tjeckit dat vind ik ook, sommige bannen je al als je ook maar één keer wat verkeerds zegt over de eigenaar.


    Als je tog bugs oplost, het ban systeem werkt super ahum.

    Aangezien ze hier op dit forum geen tegenspraak willen over de eigenaar (goed ban systeem btw ahum)


    ben ik weer eens begonnen aan eigen community, deze wordt door applicatie ontwikkelaars in elkaar gezet.


    Wat zouden jullie graag in zo'n source zien, het forum gedeelte is bijna af alleennog eens een keer een goede ubb calback parser erin bouwen.


    Met vriendelijke groet,


    K_B