Posts by Quare

    Zelf deed ik die regenboog en nyancat/psy voor een beetje uniekere look het kan natuurlijk ook een bepaald omgekeerd effect hebben maar zelf is dit zo'n beetje mijn stijl, hetzelfde geld voor het kleurengebruik. Bedankt voor de commentaren!

    Beste ICTScripters,


    Bij deze wil ik u vragen mijn hosting layout te beoordelen. Ik ben inderdaad namelijk van plan zelf een Webhosting bedrijf te starten als hobbybedrijf omdat mijn omzet minder dan €1350 wordt geschat. Daarvoor heb ik dus geen BTW nummer nodig (België heeft geen KvK wel BTW nummer). Liefst geen reacties zoals: "Je bent te jong hiervoor.." "Ga naar school, wat leren e.d" "Spaar voor een huis later", ... Dus ik verzoek u gewoon objectief mijn layout te beoordelen. Hier kunt u de layout zien: Home // Team


    Nog vragen of wilt u iets prive vragen? PM me gerust!


    Met vriendelijke groet,


    Quare

    He , CP-ers


    Je had het misschien al gemerkt ik ben een freelance webdesigner . Om verschillende dingen te vieren zoals : mooi weer , het wk , iPhone 4 , ... Om dit te vieren doe ik een speciale actie ; de eerste 2 die zich hier in dit topic aanmelden om mij als designer te kiezen betalen maar 5€ !! diegene die zich daarna aanmelden in dit topic betalen maar 10€ !!


    Voorbeelden


    http://Www.boxhead.be
    http://Www.boxhead.be/tuag
    http://Www.boxhead.be/porti.png
    http://Www.boxhead.be/oud


    Hoe betalen ?


    Via paypal (is in aanmaak)
    In ruil voor basing
    In ruil voor domein (en hosting)


    Hoe aanmelden ?


    Je naam + opdracht + betaling hier in topic plaatsen .


    Nog vragen ? Stuur pm !
    Mvg ,


    William Vanhollebeke

    He ,


    Ik ben opzoek naar een slicer of ook wel "baser" genoemd . Het gaat over deze layout : klikerdeklik Er is 1 probleem : mijn budget is maar 5€ . De slicing of basign kan ook gedaan worden in ruil voor een logo of simpele layout .


    Nog vragen ? Stuur me een PM


    William Vanhollebeke