Posts by Bever

    buffy
    Het is omgedraaid. Een paar vrienden van mij hebben een xbox en het beeld daarvan is wel degelijk slechter als het beeld van mijn ps3. Ook zeggen ze dat ze spijt hebben van hun xbox omdat ze elk jaar weer 60 euro moeten betalen omdat ze live moeten kopen.


    Als ik jou was zou ik voor de ps3 gaan aangezien hij beter beeld heeft (echt duidelijk te zien) en je geen live hoeft te betalen. (wanneer je je xbox 5 jaar hebt heb je al 300 euro aan live betaald). Dat van die noobs is helemaal niet zo op elk console zullen noobs zitten. en je hebt voor een ps3 ook geen geheugenkaart etc. nodig.

    Het is niet de gene die ik bedoel maar wel hetzelfde ongeveer. Bedankt :cheer:. Als iemand nog een andere weet graag toch plaatsen. Alvast bedankt.

    Hee,


    Ik ben er een tijdje uit geweest en ben dus een aantal dingen vergeten. Weet een van jullie die site waar je je code kan plaatsen en dat je de link dan aan iemand geeft en dat die dan de code kan lezen?


    Ik dacht aan codeview.be ofzo maar ik kan hem echt niet meer vinden.


    Alvast bedankt.


    Mvg. Bever

    L.Groot


    Op jou site's zijn ze allemaal duurder dan op die site van jgdonleach. Als je op die site's van jou 250 blijkjes zou willen kost dat meer als dat je bij die andere 500 neemt... dus lijkt me beter om er dan toch maar 500 te nemen.


    En als je dat toch niet wil raad ik je aan naar een beurs te gaan daar delen ze bijna bij elk kraampje wel van die blikjes uit. Dus als er 50 kraampjes staan heb je al 50 blikjes :P.

    @Sukel


    Dat komt omdat jij je famid als variable hebt. Dat heeft niets met de sql syntax te maken ;).


    Kan je niet iets maken dat je ook familie_id in status krijgt? Of is er iets in de tabel speldata wat altijd dezelfde unieke waarde heeft dat in status ook bestaat? Dan zou je met een query die waarde op kunnen vragen en dan met WHERE familie_id = '" . $famID . "' en dan daarna bij je query naar de tabel status WHERE uniekewaarde = '" . $query['uniekewaarde'] . "'

    Ik heb een vraagje over de $_SESSION. Ik ben een tijdje niet met scripten bezig geweest door omstandigheden, en heb daardoor wat dingen vergeten.


    Nu is mijn vraag: Hoe kan ik mijn $_SESSION['name'] pas na 24 uur laten vervallen?


    Alvast bedankt.

    Ik vroeg me iets af waarvan ik meer wouw weten.


    Mijn vraag is wat is nu het grote verschil tussen fireworks en photoshop. Ik beschik enkel over photoshop. En heb fireworks enkel op afbeeldingen gezien. Zoals ik zie lijkt me alleen de indeling anders. Maar wat doet fireworks presies? Krijg je ook .psd bestanden of iets anders? Kan je beter photoshop op fireworks gebruiken om te disignen? En dat soort dingen. Ik hoop dat ik na dit topic het grote verschil of de grote verschillen tussen deze twee programma's weet.


    Alvast bedankt.

    Als ik dit doe:


    PHP
    document.getElementById(id).innerHTML =  console.log(xmlhttp);


    Zoals je zij Niels krijg ik in mijn scherm:


    undefined

    En een loop kost ook meer load. Maar Volgens mij is het beter een multi_query te nemen i.v.m. load. En het scheelt je nog eens code. In een loop zou ik zoizo niet doen.

    @Malik
    Je kan met mysqli meerdere query's tegelijk uitvoeren:


    PHP
    $mysqli->multi_query("INSERT INTO gegevens (naam, email) VALUES ('Piet', '[email protected]'); UPDATE inserts SET last_insert = NOW() WHERE naam = 'Piet'");

    NielsB


    Dat is toch hetzelfde principe?
    Maar het werkt alsnog niet. ik heb nu dit:


    PHP
    mage = xmlhttp.getElementById('image');
    				txt = txt + '<div class="img"><img src="' + image + '" alt="" height="110" onerror="ci(this)" /></div>;


    Maar dat werkt alsnog niet :(

    @BrokenTrack


    Maar hoe kan ik nu op name zoeken? Want zoals je ziet staat er in dat bestand overal column en dan met name en ik wil name dus kunnen zien.


    @Killingdevil


    Het is veel te veel voor dat kleine dingetje wat ik moet hebben :P.