Loactievoorziening gereset in Windows 10?

ICTscripters maakt gebruik van cookies. Door het gebruiken en browsen naar onze site gaat je automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

 • Al een paar weken zag ik op verschillende momenten een rond bolletje onderin mijn taakbalk van Windows 10. Altijd als ik iets vreemds zie ga ik erop staan met mijn cursor om te zien wat voor informatie het OS mij kan geven, deze keer stond er "apps gebruiken je locatie". Dit was een rare constatering want toen ik Windows 10 op mijn computer installeerde heb ik de locatievoorziening uitgezet. Ik besloot bij de eerste keer dat ik dat bolletje zag het zo te laten maar een paar dagen later stond het er weer. Ook opmerkelijk is dat het bolletje iedere keer verscheen wanneer ik het systeem een tijdje met rust had gelaten. Ik besloot mijn locatievoorziening opnieuw uit te zetten. Ik ben benieuwd of ik na de "verjaardag update van Windows 10 deze optie opnieuw moet uitzetten.

  Ik heb een video gemaakt over hoe je je locatievoorziening uitschakelt en de instellingen daarvan.
  Je kunt namelijk ook kiezen om alleen bepaalde apps toegang te geven tot je locatie bijvoorbeeld je agenda. Dit kun je naar eigen wens aangeven.  Heb jij je locatievoorziening aan of uit staan?
  Afbeeldingen
  • bolletje.PNG

   3.22 kB, 461×62, 109 keer bekeken

  1,442x gelezen

Reacties 0