Receptenkalender 2016

ICTscripters maakt gebruik van cookies. Door het gebruiken en browsen naar onze site gaat je automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

 • Beste lezer,


  Op dit moment volg ik de opleiding tot software engineer te Fontys Hogescholen Eindhoven. Om een studie op HBO niveau af te ronden dient er een minor gevolgd te worden.


  Ik heb gekozen om de minor ondernemerschap te volgen om te kijken of het iets voor mij is en om even een half jaar iets minder met ICT bezig te zijn.


  We hebben een receptenkalender als product gemaakt die tot doel heeft mensen meer gevarieerd te laten eten en het momentje terug te brengen in de keuken door het te verbinden aan een agenda, waar je notities op kan zetten.


  Zo kan je genieten van wekelijks lekkere gerechten en daarbij je leven meer structuren door het op te schrijven op de agenda. Het product is samen met 3 anderen tot stand gekomen en onder leiding van Jong ondernemen.


  Foto's van het product kan in vinden in de bijlage. De receptenkalender is te koop voor 9,95 incl. BTW en exclusief verzendkosten.

  Dus zoek je een leuke gift om te geven tijdens de feestdagen, of wil je er een voor jezelf? Aarzel dan niet en neem contact op met mij. Ik zal dan, afhankelijk van je adres, verzendkosten berekenen en het product naar je toezenden.

  Alvast bedankt voor je interesse. Bekijk ook de Facebookpagina: https://www.facebook.com/SlimpliesSC
  Met vriendelijke groet,

  Luc
  Afbeeldingen
  • 20151212131710.jpg

   619.65 kB, 1,200×1,600, 144 keer bekeken
  • 20151212131713.jpg

   581.38 kB, 1,600×1,600, 154 keer bekeken
  • 20151212131726.jpg

   506.99 kB, 1,200×1,600, 171 keer bekeken

  1,023x gelezen

Reacties 4

 • Luc -

  Ik heb inmiddels de foto's aangepakt zodat ze nu scherper te zien zijn. De verzendkosten zijn 3,95 per stuk. Mocht iemand er meer dan 1 willen zijn de verzendkosten €6,95

 • P.Yntema -

  Leuke studie en ook een erg interessant project. De kalender ziet er ook netjes afgewerkt uit. Ik vraag me alleen af: waarom wilde je even een tijdje minder met ICT bezig zijn, als dit de kern van je studie is?

  • Luc -

   Voor mijn huidige studie heb ik ook nog 4 jaar Applicatie ontwikkelaar als studie gedaan. Het is niet zozeer dat ik echt wilde minderen, maar meer dat ik even een andere kant wilde uit proberen. Programmeren doe ik ook als bijbaan en hobby dus dan is even een half jaar ook iets anders tijdens de studie leuk. Gewoon meer verbreden om te kijken wat er bij managen en ondernemen komt kijken.

   Leuk dat je het interessant vindt, mocht je er meer over willen weten kan je altijd een PM sturen;)

  • P.Yntema -

   Ja, even iets anders doen is inderdaad ook leuk. Daar heb je gelijk in.

   Zal ik doen, ik ga kijken wat er allemaal is.