Review : Lumia 640 LTE

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Ik heb sinds iets meer als een week ook een smartphone. Ik heb gekozen voor de Lumia 640 LTE. het is een Windows Phone met ook het Windows besturing systeem. Ik heb lang gezocht en vergeleken met de telefoons met het Android besturingssysteem. Mijn keus kwam toch uit op deze Lumia 640 LTE buiten dat Windows nog niet alle app's in zijn/haar store heeft staan kon ik weinig minpunten vinden over deze Telefoon. De app's die ik nodig heb de standaard apps : Whatsapp , Facebook , Mail, en Agenda.

  Instellen van de Lumia 640 LTE
  Ik heb mijn pc draaien op de nieuwe versie van Windows (Windows 10) dit was een voordeel met het instellen van de smart Phone na de basis instellingen zoals tijd en datum te hebben doorlopen kon je inloggen met je Microsoft account die je op je pc ook gebruikt . Dit heeft als voordeel dat bij het her starten van het apparaat de basis dingen al ingesteld en opgehaald zijn waaronder je mail en je agenda, ook worden je e-mailcontact mee overgenomen en als je je telefoonnummers invoert worden die gekoppeld .

  Kleine domper bij het instellen
  Na het invoeren van je account gegevens wordt je gevraagd je geboorte datum in te vullen dit heb ik gewoon gedaan. Ik kon alleen daardoor geen apps downloaden dit kwam omdat ik nog in de kinder categorie zat bij Microsoft en ik moest "mijn gezin "instellen dit gedaan te hebben veranderde niks. Ik heb hem uit eindelijk terug gezet naar fabrieksinstellingen en mijn geboortedatum veranderd in mijn account dit hielp wel.

  De eerste week
  Na de slechte start met het kinderslot ben ik heel de telefoon uit gaan pluizen. Sommige dingen zitten op de Windows Phone wel ver verstopt en kon ik niet zonder internet. Verder bevalt de telefoon prima. Wel is het een tip voor Microsoft het kinderslot iets te versoepelen in de versie van Windows 10 voor de smartphones. Ik ben benieuwd naar deze versie.


  [Blocked Image: http://www.tuttowindows.net/wp-content/uploads/2015/04/1-cover1.jpg]

  Bron (Tutto Windows)

  1,241 times read

Comments 0