Dimopay, betaal API

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Voor een project van mij en m'n partner waren we opzoek naar een betaalsysteem. Je hebt natuurlijk Mollie en Targetpay, maar daar hebben ze steeds strengere eisen. Toen dachten wij, @K.Rens heeft toch een eigen systeem daarvoor? En ja hoor gevonden! DiMoPay

  Ik vond het super makkelijk om deze te gebruiken, heel makkelijk en snel te installeren.

  Uitbetalingen
  Het deel wat je krijgt via SMS en Telefoon is hoger als bij Mollie. Uitbetalen kan via overschrijving of Paypal vanaf 15 euro.

  Betaalwijzen
  Naast de hogere tarieven bied DimoPay ook veel betaalwijzen aan:
  1. AlertPay
  2. Bank
  3. Bellen
  4. CreditCard
  5. iDeal
  6. MoneyBookers
  7. Paypal
  8. Sms
  9. PaySafeCard

  Makkelijk te implementeren
  Het makkelijkst / beste is nog de makkelijke implementatie op je eigen website. Na betaling ontvangt de gebruiker een pin code, die pincode moeten ze invullen in een input veld en vervolgens worden de beloofde items / producten gegeven.

  Je hoeft enkel maar je prijs en site id, site pass (die je krijgt bij activering van je account) in te vullen en het systeem doet de rest. En dit allemaal maar één bestand!

  Bekijk de uitgebreide informatie over deze API op:
  GameColl Docs : Payment_API

  Voor meer informatie over de uitbetalingen en het systeem kijk: DiMoPay

  1,059 times read

Comments 15

 • rickvbeek -

  De rede dat dimopay geen strenge regels heeft is omdat ze niet geregistreerd zijn als betalings- provider bij Currence. en targetpay en mollie wel. op moment dat koen ondekt wordt door Currence krijgt hij precies de zelfde voorwaarde.

 • Hamza-R -

  Ik heb weleens overwogen om Dimopay te gebruiken. Maar kreeg het gevoel dat het Koen's vergeten project was geworden. O.a. door de copyright (2004-2010) die al 4jaar achterloopt en de laatste blog die ookal 2jaar oud is. Begrijp me niet verkeerd dit kan een succes worden maar dan moet je het weer een beetje up-to-date brengen.

  • J.Rijdes -

   Koen zei inderdaad ook tegen mij dat de website een keer een op fris beurt nodig heeft. Ondanks dat het misschien een vergeten project was / is. Hij was wel super enthousiast om mij te helpen en meteen de API te verbeteren.

 • M.Martens -

  Fijn dat we het ook uit deze hoek eens horen hoe het gaat met het implementeren van de Dimopay api

 • K.Rens -

  Als je het lief vraagt krijg je het vast van mij ook al wel op 15 euro hoor, of zelfs lager. :)

 • Ferhat.Remory -

  Omdat jij een Belg bent :D

 • R.Haentjens -

  Ik ook btw, uitbetaling is hier pas vanaf 20 EUR?

 • Ferhat.Remory -

  ik zal ook naar dimopay gaan ze

 • K.Rens -

  De bedoeling van het betaalsysteem is om niet mee te zijn met hoe code zou moeten zijn deze tijd, maar om heel simpel en vestaanbaar te zijn. De implementatie is super eenvoudig en iemand zonder veel kennis kan er meteen mee weg. Je dient niets te kennen van classes of functies. Is niet kwestie van niet willen mee zijn met de tijd, maar puur voor het gebruiksgemak. Ik heb liever een betaalsysteem dat ik begrijp in 1 oogopslag, dan heel veel aparte bestanden, classes en functies, zodat ik het systeem zelf achterliggend niet snel kan begrijpen. Puur een keuze langs onze kant. :)

  • WHMCSAddons -

   Gaat mij niet om classes hoor, wellicht is de uitleg wat verkeerd. Via andere aanbieders kan je met enkele klikken een handig scherm opzetten, iets wat ik bij jou niet terug vind. Een persoon die niet kan programmeren heeft dus in feite niks met codes (geld voor alle aanbieders), daar zijn die schermen dus juist weer handig voor.

 • WHMCSAddons -

  De strenge eisen vind ik juist prettig, zo voorkom je onzin en misbruik van methodes. Gebruik Mollie al jaren en als je rekening houd met de kosten is er niks aan de hand. Hun API is laatst ook verbeterd en ik moet zeggen een stuk prettiger dan sommige gewend zijn, Pay.nl heeft zijn API ook laatst verbeterd wat een hele opluchting is want je hoeft nu niet 6 verschillende info's te plaatsen. Daarin tegen vind ik de code opmaak van Dimopay niet echt van deze tijd, niet slecht naar @K.Rens bedoelt hoor ;)