Junior developer gezocht! Kan jij programmeren en wil je wat bijverdienen? (voor groot en klein!)

  • Hey!


    Je zag onlangst waarschijnlijk mijn post op IctScripters dat ik redelijk wat connecties heb binnen de programmeerwereld.
    Voornamelijk dan in het buitenland dankzij mijn stage! Ik heb ontzettend veel geleerd wat een stage met een mens doet!
    Omdat ik als jonge ondernemer enkele jaren geleden begon (zonder programmeerkennis) en ik ondertussen ondekt heb wat je allemaal kan bereiken met het internet, ben ik op zoek naar enkele jonge ondernemers en vooral ook programmeurs die hun eerste echte stappen willen zetten! Uiteraard zijn gevorden ook zeker toegestaan!

    Wat is mijn doen nu eigenlijk?

    Ik ben ik het bezit van héél veel websites maar heb nog véél meer ideeen in gedachte. Met een team van ongeveer een 10 tal programmeurs zijn we dagelijks bezig met innoverende en conceptvolle ideeen tot leven te wekken. Maar daarvoor is langst de ene kant kapitaal nodig en langst de andere kant ook (nog) veel meer programmeurs. Omdat over het algemeen is aangenomen dat programmeurs huren nogal een dure zaak is willen we via deze weg "goedkoop" aan programmeurs geraken.


    Maar waarom zou ik dat nu doen?
    Eerst en vooral willen we duidelijk maken dat goedkoop niet gratis is! Bovendien doe jij waar JIJ goed in bent! Is dit php dan doe jij php, is dit htmls of css dan doe jij html of css. Jij mag volledig kiezen waarin JIJ ervaring wilt opdoen! De overige afwerking wordt dan gedaan door één van onze ervaren programmeurs. Dus je komt niet alleen in een leuk team terecht, je leert veel bij, hebt een vlotte communicatie, een uitstekende aanvullen op je CV en ontelbare doorstroommogelijkheden!


    Wat is goedkoop?
    Uiteraard verdien jij ook een beetje. Maar dit hangt af van het werk dat jij hebt verricht om een bepaald doel te bereiken. Bv. jij werkt mee aan een winstgevende website? Dan krijg jij hier een % procent van! En dit kan aardig oplopen hoor!


    Wat moet ik zeker onthouden?
    Smartteam (zoals wij onszelf noemen) is een creatieve groep van jonge programmeurs! Wij hebben heel veel uiteenlopend werk! Dus altijd wel iets leuks te doen! Iets leuks dat op JOU maat geschreven is! Bij ons heb je alleen maar voordelen! Doe ervaring op, leg een portfolio aan en word daarna ingehuurd door diverse (grotere) bedrijven! Want jij geven je duidelijke advies en hulp voor op je CV!


    Overtuigd en nu?
    Neem zo vlug mogelijk contact met ons op! Dit kan door ons een mailtje te sturen! Beschrijf daar wat meer over jezelf in! En uiteraard jou hobbies en jouw favoriete kant van het programmeren! En hopsakee! binnen de korste keren ontvang jij van ons aanbiedingen en kan je beginnen met jou zakgeld op te bouwen!

    Niet overtuigd en nu?
    Geen probleem! Niets moet maar alles mag bij ons! Heb jij zin in een "test" periode? Dan kan dat ook gerust hoor! Ook stages etc. zijn altijd welkom!



    Hopelijk hebben we weer heel wat mensen kunnen inspireren zoals ik in mijn tijd heb meegemaakt! Met vriendelijke groetjes,
    Timothy
    Manager HR-Smartteam!

  • Hey!


    Wij hebben uiteraard al wat werk geleverd! Dit voor zowel klanten als voor ons zelf.


    even een klein greepje uit ons portfolio:


    http://www.meerlikes.be
    http://www.socialcash.be
    http://www.zoekhetop.be
    http://www.QRcodemaken.be
    http://www.mijnweb.eu (maar deze gaat eruit!)
    http://www.sports-cam.net
    http://www.buythat.nl
    http://www.applehack.nl


    waar we nu mee bezig zijn:
    http://www.facturatiesysteem.com
    http://www.mijnbusinessmail.be
    http://www.tienermarkt.nl
    http://www.awebsolution.be


    daarbuiten hebben we ook nog ontelbare designs, folders, flyers, logo's etc.


    Groetjes,
    Timothy

  • Ik word een beetje ziek van alle "vacatures" waar je pas betaald krijgt nadat de site winst heeft gedraaid. Als je zo'n groot portfolio hebt, en zoveel inkomsten per website... Kun je dan niet gewoon een scripter een uurtarief betalen?

  • Beste,


    Ik zou graag openkaart met u willen spelen. Wij worden voor geen enkel project betaald. De meeste websites hebben wij voor ons eigen gemaakt en de overige zijn voor onze school/universiteit gemaakt.


    Er werd nog geen enkele euro winst gemaakt (jammer genoeg). Het draait bij ons allemaal om ervaring. Zeker op dit moment.
    Dit is dan ook geen vacature maar een mogelijkheid (voor programmeurs).


    Indien u intresse heeft in een van de websites kunnen wij wel tot een akkoord komen zodanig dat wij onze programmeurs per uur kunnen betalen. Maar programmeren is voor ons een hobby, geen beroep.


    Groetjes,
    Timothy


    ps: altijd vriendelijke blijven ;)

  • Als je de intresse van ervaren developers wil trekken, zou je met en aantrekkelijk budget moeten komen. Dit zal ook een van de redenen zijn waarom zij bij jou komen ipv zelf iets beginnen.

    PHP | SQL | JavaScript | jQuery | Ajax | Linux | CentOS | Windows | Mac OSX | C# | ASP.NET MVC3| HTML | CSS

  • Hey Maikel!


    Ik heb geen intresse in ervaren programmeurs. Ik weet namelijk inderdaad dat je hiervoor kapitaal moet vrijmaken (iets wat wij voor de juiste opdrachten uiteraard doen). Maar deze post was speciaal bedoelt voor jongeren die graag een ervaren programmeur willen worden...


    Nogmaals benadrukken dat wij wel de knopen van het vak kennen maar jongeren een kans willen geven :) Jammer dat er dan zoveel mensen zijn die jongeren geen kans willen geven of mensen die jongeren een kans willen geven afbreken...


    Wij zijn niet uit op geld of gratis talent... wij zijn uit op vriendschap en hebben een duidelijke visie! ELKAAR HELPEN!

  • Hallo timothy,


    Ik ben 15 jaar en een vrij jonge variant van een beginnende programmeur. Ik ben echter wel een programmeur die helemaal bij het begin begint. Ik kan een website bouwen met html css and JavaScript
    Waar ik nu in ervaren probeer te worden. Maar daar houd het wel weer een beetje bij op.
    Verder kan ik wel de basis van sql, Perl, python. Maar ben ik geschikt voor een beeld wat je in je hoofd had? verder leer ik meer en meer ik ben vrij leergierig. Als je iets aan me hebt laat dan een mail bericht achter op [email protected]

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!